2013. június 18., kedd

Japán és Ázsiai ételek készítése

Kisrajczy-féle Yakisoba (sült tészta)

Hozzávalók:
- 2,5 dl víz
- kisméretű edény
- tészta
válogatott zöldségek (káposzta, sárgarépa és zöldhagyma)
- Japán Yakisoba szósz

Ez mind-mind megtalálható (a vizet és az edényt leszámítva) 1 zacskó Nissin Yakisoba Deluxe csomagban.

A recept: Forralj 2,5 dl vizet 2 percig, majd tördeld bele a tésztát. Utána kezd el kevergetni, s öntsd bele a zöldségdarabokat, majd a tésztát és a zöldségdarabokat kezdd el összekeverni. Egy kis időnyi várakozás után öntsd bele a Yakisoba szószt, s keverd össze a tálban már bent lévő tésztával és a zöldségekkel, mielőtt elpárologna az edényből a víz. Amint elpárolgott, zárd el a gázt, s még egy kicsit keverd össze, hogy a szósz ízét átvegye a tészta, majd lehet tálalni. :)

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Saját eredmény (2013.05.06) :








Kisrajczy

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése