2013. október 14., hétfő

Mayo Chiki!


MAYO CHIKI!



Nos mint azt ahogy már megszokhattátok egy rövid kis ismertetővel kezdem:


                A történet középpontjában egy középiskolás fiú Sakamachi Kinjirou. Az anyja egy profi birkózó, akinek a lánya Kureha Kinjirou is szeretne a nyomdokaiba lépni. Mind a ketten bokszzsáknak használják szegény főszereplőnket. Ennek viszont lett egy következménye ami abban merül ki, hogy amikor egy lány hozzáér elkezd vérezni az orra és rosszul lesz. Ezt a betegséget gynephobia-nak hívják ami a nők-től való félelem betegsége. 



TÖRTÉNET



A srác középiskolájába jár Konoe Subaru aki Suzutsuki Kanade komornyikja, aki szintén ugyanabba az iskolába jár, azért, hogy szolgálhassa úrnőjét, akinek a családja rendkívül gazdag. Subaru elég népszerű az iskolában, mivel kitűnő tanuló, jó sportoló, meg ami kell még, hogy szeressenek a lányok és a srácok is elismerjék. Egy lányokból álló fanclubot csináltak neki , ami inkább egy szekta mint fanclub. 
    Egy napon, amikor Sakamachi bemegy a férfi mosdóba véletlenül rányit Subarura.... Meglátja, hogy női alsónemű van rajta. Kinjirou-nak az a következtetés jön le belőle, hogy a srác egy perverz állat. Kinjirou ez után elsétált volna, mintha mi sem történt volna a mosdóban az imént, de Subaru követi és addig akarja verni, amíg el nem felejt mindent, mivel rájött a titkára. A harc közben viszont kiderül Subaru igazi titka, hogy igazából ő egy lány és azért nem hord férfi alsóneműt a többi férfi ruhához, mert szerinte az "undorító".

Miután Kanade megmentette Kinjirou-t Subaru-tól, a fiú elmondja neki a részleteket. (Miközben perverz módon mind kettejüket kiláncolta egy ágyhoz). Subaru azért van férfinak öltözve, mert a családja generációk óta szolgálja Kanade családját, de csak a férfi tagjai. Mivel Subaru az egyetlen gyerek, aki ráadásul lány bizonyítania kell. Úgy kell bejárnia az iskolába, hogy senki sem tudhatja meg a titkát. Ha valaki mégis megtudja, akkor nem lehet komornyik többé, ezért üzletet ajánlanak Kinjirou-nak: Vagy tartja a száját, ráadásul majd ők kigyógyítják a fóbiájából, esetleg a másik lehetőség az, hogy a holtestét a Fuji-hegyen fogják megtalálni egy hónap múlva.........



KRITIKA



Grafikája és a zenéje minden ízben el van találva. A szereplők nem sablon karakterek, mind szerethető valamiért. A történet is nagyon vicces és perverz.... nagyon-nagyon perverz. A szereplőket szándékosan nem mutatom be, mivel ismerjétek meg őket ti magatok. Poénok terén is bővelkedik az anime, amik nagyon jókat ütnek többszöri nézésre is. Mivel egy perverz animével van dolgunk, ezért ne az ilyen "Pistike megy a játszótéren és pálinka" szintű poénokra gondoljatok, hanem az igazán perverz és verekedős poénokra! Ami nagyon nagy negatívuma a sorozatnak, hogy ugye 2011-es az anime, de a 13. rész után nincs folytatása se anime se manga formájában, így lezáratlan maradt. Nem tudom, hogy lesz-e folytatása, de valószínűleg igen. Ajánlom, hogy ne a csajoddal-pasiddal nézd meg az animét, mert úgyis az lesz a vége, hogy egymásnak estek és ezért nem tudjátok végignézni (ez saját tapasztalatom). Mindenképp érdemes megnézni! Ha kell fizess érte vagy töltsd le! SEMMIKÉPPEN, SE NÉZD ONLINE ROSSZ MINŐSÉGBEN CSAK 1080p HD MINŐSÉGBEN!



EGY KIS ÍZELÍTŐ


3 megjegyzés:

  1. Végig néztem egyedől. És igaz, kár hogy nincs befejezve vagy nincs normális vége.

    VálaszTörlés
  2. Normális vége van pedig. Nézd úgy, hogy az első 12 részt egybe, és a 13. részt fogd fel OVA ként ;)

    VálaszTörlés