2013. július 11., csütörtök

Mért nincs kritika??

Helló mindenkinek!!
Rólam nagy eséllyel nem hallottatok még, pedig én már a kezdet óta itt vagyok mondhatni rendfenntartó ként... de most inkább térjünk a tárgyra. Mostanában történt leépítés a kritika írok körében... (tömören kiraktuk azokat akik nem dolgoztak). Így csak ketten maradtak (+Dragon de ő inkább a vloggal foglalkozott fő állásban) és nemrégiben mindkettőjüknek problémája akadt. Így szeretnénk elnézésetek kérni a mostani inaktivitás miatt, nem tudom h ez még meddig tart, de amint lehetséges folytatjuk. Az ilyen esetek elkerülése végett szeretnénk ha jelentkeznétek páran kritikusnak vagy hír írónak.
Jelentkezésetek facebookos oldalunkon üzenetben: https://www.facebook.com/HetiAnimeVegyes
vagy a: hetianimevegyes@freemail.hu  -s email címen.
Tisztelettel a Heti Anime Vegyes társ adminja Czeilinger.


6 megjegyzés:

  1. Szerintem meg kéne tanulni írni, és a hivatalosabbnak ígérkező irományokban nem rövidíteni :) Célzok itt a "h"-ra, a hogy helyett. Nekem konkrétan szúrja a szemem, hogy rövidítenek az emberek.
    De azért hajrá, "rem" jelentkezik "vki".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elnézést kérek, de már rá szoktam XD
      de annyira örülök h az ilyen okos emberek akik kommentálni szoktak a bejegyzéseinkhez nem hajlandóak elárulni a nevüket ^^ csak névtelenül okoskodnak ^^. am oké majd meg próbálom hanyagolni ha bejegyzést írok, de ha olvastad a bejegyzést ez az első bejegyzésem itt ^^

      Törlés
    2. Ezt mondtam nektek én is Czeilinger.... :D

      Törlés
    3. oké oké legközelebb ügyelek rá, de az a bizonyos"h" 1x fordult elő XD

      Törlés
  2. Melyik animéből való ez a kép?

    Üdv Csaba

    VálaszTörlés